Welkom
Informatie
Agenda
Repertoire
Boekingen
Help!

  Op Zoek

 

Het Hervormd Kerkkoor Delft telt circa 40 leden, maar kan nog wel wat versterking gebruiken. De meeste leden van ons koor zijn erg trouw en al jaren lid. Daarom heeft  vooral de instroom van jongere leden onze aandacht nodig. Maar niet alleen! Want u bent zo jong als u zich voelt. Dus; bent u op zoek naar een muzikale verrijking? Word dan ons nieuwe

 

koorlid  m/v

 

De functie

 

Als koorlid zet u kerkdiensten, uitvoeringen voor gehandicapten en samenzangen in bejaarden- en verzorgingstehuizen luister bij. Samen met de andere koorleden laat u mensen ervaren hoe heerlijk het is om God al zingend te prijzen en aanbidden.Daarnaast woont u de wekelijkse oefenavond bij. Gedurende 2 uur repeteert u het huidige repertoire, studeert u nieuwe nummers in en onderhoudt u de contacten met de andere koorleden.
 

Uw kwaliteiten

 

U hoeft geen kennis te hebben van en ervaring met het lidmaatschap van een koor. Evenmin hoeft u te beschikken over een stem die klinkt als een bel. Veel belangrijker is het dat u met plezier bij ons komt zingen. Zoals u het ook fijn vindt om door het gezongen woord Zijn evangelie uit te dragen.
 

Ons aanbod

 

Wij zijn een koor dat naast de gezelligheid van het verenigingsleven vooral ook het zingen tot Gods eer belangrijk vindt. Daar waar het koor optreedt, wil zij een gevoel van vreugde oproepen en achterlaten: een warme herinnering aan een bepaald lied of een stukje verbondenheid  met het evangelie.
 

Interesse?

 

Wilt u eens een keer vrijblijvend naar ons komen luisteren of zelfs gelijk meezingen? Dat kan! Op één van de oefenavonden op donderdag van 20.00 - 22.00 uur in de Bethlehemkerk, Floresstraat 2 in Delft.
Natuurlijk kunt u van tevoren ook even contact opnemen met de woordvoerder van ons koor, Adrie van den Berg, telefoon: 06 - 161 909 07.
Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!